Fasadrenovering Göteborg

Vi ger byggnadens exteriör ett lyft

Om oss

Sedan över 50 år är Göteborgs Fasadputs AB ett av de ledande företagen inom fasadrenovering i Göteborg med omnejd.

Vi vänder oss främst till kommunala och privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som önskar en fasadrenovering som håller högsta möjliga kvalitet.

När ni anlitar oss får ni en partner som är med i varje steg av processen och som erbjuder ett komplett lyft av fasaden, inklusive renovering av fönster och plåtdetaljer, renovering av balkonger och även tak. Vår målsättning är att hela byggnaden ska få den omsorg som den behöver för att hålla under lång tid framöver.

Hos oss stavas Hantverk med stort H då vi lägger stor vikt vid att ha kompetent personal som verkligen kan den hantverksmässiga biten. Vår sammanlagda erfarenhet och vårt hantverkskunnande innebär att vi kan erbjuda en kompetensnivå som få andra har. Våra arbetsledare har genomgått SPEF:s utbildning Murning och Putsning Klass 1 och samtliga kollektivanställda har genomgått SPEF:s utbildningsprogram för certifierad fasadentreprenör. Vi är även Certifierad Weber Fasadentreprenör, vilket betyder att vi är godkända för att utföra Webers samtliga fasadsystem inklusive Webers P-märkta fasadsystem.

Detta kunnande kombinerar vi med modern teknik och effektiva arbetsmetoder så att ni får det bästa från två världar. 

Vi har givetvis alla de certifieringar som krävs för att arbeta i branschen, är medlemmar branschorganisationen sedan mer än 50 år och har tydliga policys för bl a kvalitets- och miljöarbete.

nyrenoverad fasad

 

En trygg leverantör av fasadrenovering med högsta nivå på hantverkskunnandet.